Θοδωρής Κατσαφάδος: «Έχω ένα παράπονο και μια δόση στενοχώριας για αυτό»

Θοδωρής Κατσαφάδος

"Μπορεί να μην ήμουν πολύ καλός αλλά εγώ -λίγο- στενοχωρήθηκα" ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Το παράπονό του εξέφρασε ο Θοδωρής Κατσαφάδος σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή και στην Μαρία Κεφαλά για το γεγονός ότι ο ρόλος του στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» συρρικνώθηκε σημαντικά.

«Σμύρνη μου αγαπημένη». Ποιος είναι ο ρόλος σας;

Η ταινία είναι μια σπουδαία παραγωγή. Χάρηκα πάρα πολύ που μια τόσο σπουδαία παραγωγή έγινε στην Ελλάδα. Το σενάριο της Μιμής Ντενίση με τον Μάρτιν Σέρμαν, η σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη, η διεύθυνση φωτογραφίας του Σίμου Σαρκετζή. Η παραγωγή, τα εφέ, οι σκηνές συνόλου, οι κασκαντέρ είναι μια παραγωγή ζηλευτή και χαίρομαι που βρίσκομαι εκεί. Έχω ένα μικρό ρόλο αλλά είναι μια εμβληματική μορφή. Ο μητροπολίτης της Σμύρνης Χρυσόστομος, αυτή η τεράστια μορφή της Ορθοδοξίας, ήταν ο λόγος που είπα «ναι» στην πρόταση. Ο ρόλος δεν είναι πολύ μεγάλος και δυστυχώς -έχω ένα παράπονο- στο μοντάζ συρρικνώθηκε ακόμα περισσότερο. Και έχω μία δόση στενοχώριας για αυτό.

Κάνατε περισσότερα γυρίσματα και είδατε λιγότερες σκηνές;

Δούλεψα πολύ πριν τον ρόλο μου, με πολλή προσοχή. Χάθηκαν πράγματα που θα ήθελα να υπάρχουν. Μπορεί να μην ήμουν πολύ καλός αλλά εγώ -λίγο- στενοχωρήθηκα. Την πιστεύω αυτή τη μορφή και θα ήθελα να είναι λίγο πιο αισθητή η παρουσία της, στο σύνολο.