Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πιο δύσκολο αντίο: «Αργά ή γρήγορα θα ξανακάνουμε την εκπομπή»

Γρηγοόρης Αρναούτογλου

"Δεν προλάβαμε, έφυγες μόνος σου" γράφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media το βράδυ της Πέμπτης. Κι αυτό μιας και ο δημοφιλής παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την είδηση του θανάτου ενός πολύ στενού, πρώην, συνεργάτη του.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος», Μάνο Καμπίτη με τον οποίο και γύρισαν μαζί με επιτυχία όλη την Ελλάδα.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση την οποία και συνόδευσε με μια σειρά από εικόνες. » Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε ότι ακούγονται στα μέρη από όπου περάσαμε… είχαμε πει ότι θα το ξανακάναμε, έστω για μία φορά, όλοι μαζί όπως τότε, άλλα δεν προλάβαμε, έφυγες μόνος σου».

«Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκεί, κάνε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι ότι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… Λίγο διαφορετική αλλά πάλι έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ» καταλήγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε αυτό το διαδικτυακό του «αντίο» στον αγαπημένο του συνεργάτη.