Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται ο γιος της

Σίσσυ Χρηστίδου

Όλα όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram!

Mια δύσκολη νύχτα πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου αφού λόγω μιας αδιαθεσίας του γιου της έκανε Ανάσταση στο νοσοκομείο στο προσκεφάλι του. Σήμερα το πρωί η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί μας την αγωνία και τα συναισθήματά της λέγοντας πως όσα πέρασε εξαφάνισαν την αγνωμοσύνη της και την γέμισαν ευγνωμοσύνη για όσα καλά έχει στη ζωή της. «Kαι τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπιτι.Όχι διακοπές.Σπιτι.Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά..Απλά σπιτιΧωρίς πόνο ή αγωνία»έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα»

Με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, η Σίσσυ είπε σε όλους μας που δυσανσχετούμε που περνάμε το Πάσχα σπίτι ότι είναι κάτι που θα ήθελε πολύ… Να περάσει το Πάσχα στο σπίτι και να είναι όλοι καλά!

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα…
Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπιτι.
Όχι διακοπές.
Σπιτι.
Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά..
Απλά σπιτι.
Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα.
Σπιτι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα

Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη»

Πηγή: Tlife