Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: «Ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του!»

Σίσσυ Χρηστίδου

Τι λέει το ζευγάρι για το πως ξεπερνούν τις κρίσεις στο γάμο τους;

Η ζήλια, οι σκηνές, η εκτόνωση των εντάσεων, οι διαφορές τους ως χαρακτήρες. Μια κουβέντα με τη Σίσσυ και τον Θοδωρή είναι τα πάντα, εκτός από βαρετή. Όπως και το YouTube κανάλι τους, Visit my Greece, όπου γυρίζουν την Ελλάδα, διαφωνούν, τσακώνονται, γελάνε και συστήνουν στο διεθνές κοινό ως ΠΟΠ προϊόντα το κουλούρι Θεσσαλονίκης και την… πεθερά!

Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;

Σ.: «Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του.»

[dfp_ads id=236982]

Θ.: «Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα.»

Σ.: «Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του! Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχεί», απάντουν στην Σόνια Καζόνι και στο περιοδικό People.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.