Σίσσυ Χρηστίδου – Kαλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο παρέα με αγαπημένους φίλους

Δείτε φωτογραφίες...

Μετά το φινάλε της εκπομπής της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου έφτιαξε βαλίτσες και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Μαζί με αγαπημένους της φίλους και συνεργάτες ταξίδεψε στην Πάρο, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα.

Η παρουσιάστρια του Open ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της, έχοντας συντροφιά τον καλό της φίλο, κουμπάρο και συνεργάτη, Παύλο Σταματόπουλο, αλλά και τον επίσης συνεργάτη της Κωνσταντίνο Βασάλο με την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τους οποίους έχει δημιουργήσει ένα ωραίο παρεάκι.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η οικοδέσποινα του «Έλα, χαμογέλα!» δεν έχει σταματήσει λεπτό να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, το οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς τα τελευταία καλοκαίρια.

Η Σίσσυ, φανερά αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ, απολαμβάνει τις βουτιές της και εντυπωσιάζει με το κορμί της μετά την απώλεια των περιττών κιλών, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και χαλαρώνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει, ενώ γίνεται ξανά παιδί και παίζει με την μπάλα στον κήπο.

Θέλοντας να δουν κι άλλα μέρη, ωστόσο, η Σίσσυ και η παρέα της επισκέφθηκαν με σκάφος μέσα στο Σαββατοκύριακο και την Αντίπαρο, όπου έκαναν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά, με τα οποία ξετρελάθηκαν όλοι.

Μαγεμένη από το τοπίο, η παρουσιάστρια πόζαρε με αέρα μοντέλου δίπλα στη θάλασσα, ενώ έβγαλαν και μια ομαδική φωτογραφία πάνω στο φουσκωτό, προκειμένου να θυμούνται αυτή την καλοκαιρινή απόδρασή τους όταν επιστρέψουν στην Αθήνα.

Πηγή: tlife.gr