Ράνια Παπαδάκου: Για αυτό απέχει για αρκετά χρόνια από την τηλεόραση

Ράνια Παπαδάκου

"Δε το κρύβω, ότι θα ήθελα και νιώθω ότι μπορώ να υποστηρίξω και να δοκιμαστώ και σε  διαφορετικά μονοπάτια..." δήλωσε η Ράνια Παπαδάκου.

Στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο παραχώρησε συνέντευξη η Ράνια Παπαδάκου. Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση, μετά από την συμμετοχή της σε μεγάλες επιτυχίες.

Η Ράνια Παπαδάκου γιατί «λείπει» αρκετά χρόνια από την τηλεόραση; Θα σας απολαύσουμε κάπου;

Θα έλεγα  από επιλογή, αλλά  επειδή μπορεί στην τόσο δύσκολη εποχή που διανύουμε, να φαντάζει  λίγο περίεργο, θα είμαι  πιο ακριβής και θα πω ότι είναι  ένας συνδυασμός προσωπικών αποφάσεων, υποχρεώσεων, timing  και βεβαίως  πραγμάτων και σχεδίων που δεν ευδοκίμησαν,  είτε γιατί έπεσαν θύματα λόγω της οικονομικής κρίσης, είτε γιατί ένιωθα ότι  καλλιτεχνικά- κατά το δοκούν- δε με έβλεπα μέσα στο προτεινόμενο εγχείρημα.

Δε το κρύβω, ότι θα ήθελα και νιώθω ότι μπορώ να υποστηρίξω και να δοκιμαστώ και σε  διαφορετικά μονοπάτια, πέρα από τα συνήθη, τα στερεοτυπικά, που στερούνται  -κάποιες φορές – φαντασίας κι έμπνευσης. Ιδανικά, θα ήθελα να υπάρξω σε κάτι που αφορά στη ζωή  που θέλουμε να χτίσουμε, με καλοδουλεμένο λόγο, στον οποίο δίνω μεγάλη σημασία και με ανθρώπους που εκτιμώ. Που θα με εξιτάρει και δεν θα με αναγκάζει να  επαναλαμβάνομαι,  κάτι που μέχρι τώρα  προσπαθώ ν’ αποφεύγω, με κόστος  βεβαίως οικονομικό κι όχι μόνο. Υπάρχουν κάποιες  χαλαρές συζητήσεις, αλλά επειδή πλέον ο μακροπρόθεσμος προγραμματισμός είναι ομιχλώδης, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.