Ραγίζει καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η χθεσινή βραδιά για μένα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω στη ζωή μου…»

Σίσσυ Χρηστίδου

Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε για τη χθεσινή βραδιά πως ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνει στη ζωή της. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ήθελαν στην σκηνή των Mad Video Music Awards 2018, όπου μαζί με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί το «Κλείσε τα μάτια», ανοίγοντας έτσι το φαντασμαγορικό show.

Όμως η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους followers της την απώλεια της που της στοίχισε, αφού η παρουσιάστρια έχασε την γιαγιά της.

«Η χθεσινή βραδιά για μένα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω στη ζωή μου… Και η σημερινή που σε χαιρέτησα για τελευταία φορά, στο τελευταίο σου σπίτι, ασήκωτη και μαύρη… Γυναίκα είδωλο ομορφιάς μέσα και έξω, γυναίκα δυνατή, αρχοντική και γενναιόδωρη. Έδειξες τον δρόμο αυτό στη δίκη μου μητέρα και εκείνη σε μένα. Σ’ ευχαριστώ. Για τη δύναμη που μου έδωσες χθες, αλλά και όλες τις δυνάμεις που μου έδινες πάντα. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν η γιαγιά μου. Καλό παράδεισο γλυκιά μου γιαγιάκα. Καλή αντάμωση. Σ’ αγαπώ», έγραψε στο μήνυμα της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η χθεσινή βραδιά για μένα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω στη ζωή μου… Και η σημερινή που σε χαιρέτησα για τελευταία φορά, στο τελευταίο σου σπίτι, ασήκωτη και μαύρη… Γυναίκα είδωλο ομορφιάς μέσα και έξω, γυναίκα δυνατή, αρχοντική και γενναιόδωρη. Έδειξες τον δρόμο αυτό στη δίκη μου μητέρα και εκείνη σε μένα. Σευχαριστω. Για τη δύναμη που μου εδωσες χθες, αλλά και όλες τις δυνάμεις που μου έδινες πάντα. Σευχαριστώ που ήσουν η γιαγιά μου. Καλό παράδεισο γλυκιά μου γιαγιάκα. Καλή αντάμωση. Σαγαπω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις