Πηνελόπη Πιτσούλη: Η απίθανη ατάκα της για την απιστία!

Πηνελόπη Πιτσούλη

«Δεν απάτησα ποτέ τον Γιώργο γιατί δεν θεωρούσα ότι θα απατήσω εκείνον, αλλά γιατί δεν ήθελα…».

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία αναφέρθηκε και στο θέμα της απιστίας κι εξήγησε γιατί ποτέ δεν απάτησε τον σύζυγό της.

Μπορεί να γίνει καριέρα με τις δημόσιες σχέσεις και τα τηλέφωνα που αναφέρεις;

Βεβαίως, έτσι κάνεις καριέρα. Πόσο πιο περήφανος όμως είσαι όταν δεν έκανες κάποια προσπάθεια, δεν παρακάλεσες κανέναν, δεν πήγες με κανέναν να κάνεις κολεγιά και είσαι σε αυτόν το χώρο καταξιωμένος… Αυτό νομίζω ότι είναι πιο τιμητικό. Τους κοιτάζω όλους στα μάτια, με κοιτάζουν όλοι στα μάτια και το βασικότερο είναι ότι κοιτάζω στα μάτια τα παιδιά μου. Μπήκε και ο γιος μου, ο Άγγελος Χασάπογλου, σ’ αυτόν το χώρο, ο οποίος τώρα γράφει τη σειρά «Μην ψαρώνεις». Η αμοιβή μου είναι όταν λένε στο γιο μου για μένα «Σπουδαία ηθοποιός, κυρία με κεφαλαίο το Κ, και αξιόλογος άνθρωπος».

Αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη καταξίωση, από το να είσαι ο μπαμπάς ή η μαμά στα μέσα και στα έξω, στα πράγματα, στα πλούτη, στο χρήμα και να πάρει το αφτί του παιδιού κάτι άσχημο; Δεν απάτησα ποτέ τον Γιώργο γιατί δεν θεωρούσα ότι θα απατήσω εκείνον, αλλά γιατί δεν ήθελα να πει κανείς επί της γης ότι «σου πή…α τη μάνα». Το παιδί κερατώνεις, δεν κερατώνεις τον άντρα σου. Τι πάει να πει “απιστία” και τι πάει να πει “πίστη”; Το παιδί σου, για να σε σέβεται, πρέπει να το σέβεσαι, για να έχεις αρχές, πρέπει να του δώσεις αρχές τις οποίες πρέπει να έχεις.

Μαρία Τζομπανάκη: «Έκλαιγα τρεις μέρες! Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν…»