Μαρία Τζομπανάκη: «Έκλαιγα τρεις μέρες! Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν…»

Μαρία Τζομπανάκη

«Όποιος μου έλεγε ότι είμαι όμορφη έτρωγε χαστούκι! Έχω δώσει πολύ ξύλο κι έχω χάσει δουλειές»

Στη Νέα Υόρκη ζει μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια η Μαρία Τζομπανάκη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Alpha παντού” και μίλησε για τη ζωή της στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

«Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ. Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών.

Μου λείπει ο Ορφέας, ειδικά τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολα. Όταν ήρθε την πρώτη φορά να με δει εδώ, όταν έφυγε έκλαιγα δυο τρεις μέρες. Έκλαιγα, έκλαιγα συνέχεια κι έλεγα αφού το παιδί μου είναι καλά, γιατί κλαίω; Μου έλειπε, σαν να μου είχαν κόψει… Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Ορφέα αφενός και όλοι ξέρουν πόσο αγαπούν οι μαμάδες τους μοναχογιούς τους, τα μοναχοπαίδια τους. Όταν μου έλεγα κάποιος ότι “είσαι όμορφη” έτρωγε χαστούκι. Χαστούκι, κατευθείαν. Έχω δώσει πολύ ξύλο κι έχω χάσει και δουλειές», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

Δείτε όσα είπε η Μαρία Τζομπανάκη…

Μάρκος Σεφερλής: «Ο γιος μου έχει στεναχωρηθεί πολλές φορές με αυτά που λένε για μένα! Έρχεται και μου λέει…»