Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου: «Ήταν και είναι ακόμα πολύ δύσκολο…»

Θοδωρής Μαραντίνης
Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκαν μέσω των social media αυτή τη δύσκολη στιγμή της αποβολής της Σίσσυς Χρηστίδου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε on camera για τις δύσκολες στιγμές τους και ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο για να μηνύματα συμπαράστασης που τους έστειλαν αυτές τις ημέρες…

«Νομίζω ότι είναι προφανές ότι δεν το βιώνεις πολύ όμορφα αυτό. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο και είναι ακόμα, αλλά επειδή η ζωή συνεχίζεται και επειδή οφείλουμε να βλέπουμε μπροστά σαν άνθρωποι και εμείς σαν ζευγάρι. Θέλαμε ουσιαστικά να φτιάξουμε μια καινούρια αρχή για αυτό έγινε και αυτό το μήνυμα. Αφού μοιραία έγινε έτσι ένας κύκλος, έπρεπε να γίνει μια καινούρια αρχή. Ήταν μεγάλη ανάγκη και δική μου και της Σίσσυς και με αυτό τον τρόπο το διευθετήσαμε έτσι και συνεχίζουμε την επόμενη μέρα και κοιτάμε μπροστά τα δυο παιδιά μας, την οικογένεια μας, την δουλειά μας. Προχωράμε.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο γιατί ήταν πραγματικά πολύ όμορφα μηνύματα και στέλνω δύναμη και κουράγιο σε πολλές γυναίκες και ζευγάρια που δεν είχα αντιληφθεί πόσο μεγάλο είναι αυτό το πράγμα και σε πόσο πολύ κόσμο έχει συμβεί, οπότε τους εύχομαι καλό κουράγιο και καλή συνέχεια.»