Ο Light κατακεραυνώνει τη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της: «Γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι;»

Light

"Γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μαλ...ες σας" τονίζει ο Light στο νέο ξέσπασμα του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον πλέον αιχμηρό τρόπο, επέλεξε ο Light να αναφερθεί εναντίον της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» το βράδυ του Σαββάτου. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η προβολή δηλώσεων του τράπερ στην κάμερα της εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Light: Δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Έχει πολύ χαμηλό επίπεδο, έκανε ριάλιτι 40 – 50 χρόνια»

Έτσι, ανεβάζοντας μια ιστορία στο προφίλ του, ο Light θέλησε να τονίσει τα εξής για την ψυχαγωγική εκπομπή. «Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα… χαμογέλα και πάλι, πως λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε χθες να μου πάρετε συνέντευξη, σας έδωσα μια δήλωση, πάρα πολύ όμορφα και ωραία για να σας δώσω αποκλειστικό. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, τα μισά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε… Γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Λοιπόν, τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν σας ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη».

«Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια. Άμα δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια, δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν σας και θα ποστάρω μόνο από τα social media μου».

«Μην είτε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μαλ…ες σας! Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα» καταλήγει ο Light στην ιστορία που δημοσίευσε μα… διέγραψε λίγη ώρα αργότερα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.