Ο Γιώργος Μαυρίδης συγκινεί στο αντίο του: «Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε»

Γιώργος Μαυρίδης

"Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά" γράφει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης μιας και σήμερα, Κυριακή έφυγε από τη ζωή ένα από τα πλέον αγαπημένα του πρόσωπα. Ο λόγος για τον πατέρα του γνωστού παρουσιαστή, τον οποίο και εκείνος θέλησε να αποχαιρετήσει μέσα από μια μακροσκελή, συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιώργος Μαυρίδης: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή

Δημοσιεύοντας λοιπόν μια δική του φωτογραφία, όταν και βρέθηκε σαν ποδοσφαιριστής στο γήπεδο, ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς του φίλους. «30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα».

«Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σαν παιδί» σημειώνει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και tatoo artist.

«Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου. Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα η σημερινή νίκη» καταλήγει ο Γιώργος Μαυρίδης σε αυτό το τρυφερό «αντίο» στον αγαπημένο του πατέρα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo