Γιώργος Μαυρίδης: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή

Γιώργος Μαυρίδης

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης...

Την πλέον δύσκολη απώλεια καλείται να διαχειριστεί ο Γιώργος Μαυρίδης τις τελευταίες ώρες, όπως και έγινε γνωστό μέσα από τα social media το απόγευμα της Κυριακής. Κι αυτό μιας και έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή.

Ειδικότερα, μέσα από την ομάδα του ΠΑΟΚ όπου και πια αγωνίζεται ο Γιώργος Μαυρίδης στο Ποδόσφαιρο Σάλας, γνωστοποιήθηκε πως ο πατέρας του παρουσιαστή άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους.

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Σ. ΠΑΟΚ.

“Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης σε παλαιότερη συνέντευξή του.