Ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει για την δεύτερη σεζόν της σειράς «Ήλιος»

Ήλιος

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξή του.

Στον Τηλεθεατή και στην Μαρία Κεφαλά έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καραμίχος και μίλησε για όσα θα δούμε στην δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

Συνεχίζετε και φέτος ως Δημήτρης Λαϊνάς. Τι θα συμβεί στον ήρωά σας τη νέα σεζόν;

Πολλά και διάφορα. Ακόμα γνωρίζω μόνο την ιστορία των πρώτων επεισοδίων, που έχουμε ήδη γυρίσει και οι ανατροπές είναι ουκ ολίγες. Εμπόδια στις προσωπικές σχέσεις και καινούργιες υποθέσεις προς διαλεύκανση. Αναμένω κι εγώ με την ίδια αγωνία τα επόμενα επεισόδια για να δω τι θα συμβεί. Αυτή είναι και η ομορφιά της καθημερινής σειράς.

Αληθεύει ότι μια παλιά σύντροφος και συνεργάτης του αστυνόμου έρχεται να αναστατώσει τη ζωή του;

Όντως. Η Ελπίδα, που ενσαρκώνεται θαυμάσια, κατά τη γνώμη μου, από την Αντιγόνη Φρυδά, έρχεται να βοηθήσει ως εγκληματολόγος σε μια καινούργια υπόθεση αλλά στην πορεία αποκαλύπτεται ότι και η ίδια κρύβει πολλά μυστικά. Κόντρες και αψιμαχίες συνοδεύουν δημιουργικές και ανθρώπινες στιγμές ανάμεσα στην Ελπίδα και στον Δημήτρη. Μέχρι στιγμής, με πολύ όμορφα αποτελέσματα -θέλω να πιστεύω- για το θεατή.

Και η Αλίκη; Πώς θα προχωρήσει η δική τους ιστορία;

Ένα παλιό και επτασφράγιστο μυστικό της Αλίκης έρχεται να κλονίσει την σχέση της με τον Δημήτρη. Επίσης, η αρνητική στάση της Εύας, που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του Δημήτρη σε σχέση με το θάνατο του πατέρα της, Φίλιππου, επιβαρύνει τη σχέση Αλίκης – Δημήτρη. Αλλά οι μεγάλες αγάπες δεν κινδυνεύουν από εξωτερικούς παράγοντες, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες. Αρκεί να ειπωθεί η αλήθεια, που είναι το «σπαθί» του Λαϊνά.