Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήταν ένα καμπανάκι, ένιωσα ότι το σώμα μου στέλνει μήνυμα»

Ντόρα Μακρυγιάννη

"Όσο κι αν θέλω εγώ ή χιλιάδες άλλοι άνθρωποι να ηρεμήσουμε, η ζωή δεν μας αφήνει", εξομολογείται η ηθοποιός.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΤύποςTV, που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος τον χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Μετά τη Φωτιά», μιλά για το ψυχοσωματικό πρόβλημα που της δημιούργησε το χρόνιο στρες

«Ήμουν πολύ κουρασμένη, για 4 χρόνια έκανα συνεχόμενα καθημερινή σειρά. Το σκέφτομαι και τρελαίνομαι. Τους πρώτους μήνες δεν κατάλαβα πολλά. Πέρασα ένα ξέφρενο καλοκαίρι, δεν κατάλαβα την αποχή από την τηλεόραση», δηλώνει η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Μετά ήρθαν κάποια επεισόδια στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» και συνειδητοποίησα ότι έκανα πολύ καλά που κάθισα σπίτι του. Ξαναγύρισα στον ρυθμό της ηρεμίας, αποφορτίστηκα. Φαντάσου, αυτό το ψυχοσωματικό που είχα εμφανίσει και βούιζαν τα αφτιά μου, εξαφανίστηκε! Όταν ξανάρχισα το τρέξιμο, επανήλθε», εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

Το ψυχοσωματικό θέμα που εμφάνισες δεν ήταν καμπανάκι για σένα;

«Ήταν καμπανάκι, ένιωσα ότι το σώμα μου μού στέλνει μήνυμα. Όσο κι αν θέλω εγώ ή χιλιάδες άλλοι άνθρωποι να ηρεμήσουμε, η ζωή δεν μας αφήνει. Το πρόγραμμα που έχουμε, τα άγχη, όσα συμβαίνουν στην κοινωνία», απαντά η Ντόρα Μακρυγιάννη.