Ντίνος Καρύδης: Έξαλλος με τον Κώστα Βουτσά και όσα είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη

Ντίνος Καρύδης

Η νέα ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram...

Δεν καταλαγιάζει η ένταση και τα νεύρα που έχει ο Ντίνος Καρύδης με τον Κώστα Βουτσά, μετά τη δήλωση για τη Σμαράγδα Καρύδη. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν, ο Κώστας Βουτσάς αναφερόμενος στο αν θα ήθελε ο Φοίβος μεγαλώνοντας να γίνει ηθοποιός, σχολίασε για την Σμαράγδα: «Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το «βάρος» του πατέρα της.»

Δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς!

Αμέσως μόλις διάβασε τη συνέντευξη ο Ντίνος Καρύδης, έκανε μια ανάρτηση – απάντηση στον Κώστα Βουτσά προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε εδώ τη μακροσκελή του απάντηση…

[dfp_ads id=236982]

Φαίνεται όμως ότι ο θυμός παραμένει και ο Ντίνος Καρύδης προχώρησε και σε νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει:

«Πλανάται η εντύπωση, ότι τα «βαριά ονόματα» των καλλιτεχνών, είναι εμπόδιο στην ανάδειξη των παιδιών τους. Αναφέρω κάποια παραδείγματα παιδιών, που ανατρέπουν αυτήν την εντύπωση. Κάποια παιδιά, έχουν κάνει ακόμη και μεγαλύτερη καριέρα από τους γονείς τους. Η αξία, δεν χάνεται. (Σε παρένθεση τα «βαριά» ονόματα των γονιών). Τζέιμι Λι Κέρτις (Τόνι Κέρτις – Τζάνετ Λι) Τζέραλντιν Τσάπλιν (Τσάρλι Τσάπλιν “ Σαρλό”) Κίφερ Σάντερλαντ (Ντόναλντ Σάντερλαντ) Μάικλ Ντάγκλας (Κερκ Ντάγκλας) Ρομίνα Πάουερ (Τάιρον Πάουερ) Ισαμπέλλα Ροσελίνι (Ρομπέρτο Ροσελλίνι – Ίνγκριντ Μπέργκμαν) Τζεφ Μπρίτζες – Μπο Μπρίτζες (Λόιντ Μπρίτζες)».