Ντίνος Καρύδης: Η απάντηση στον Κώστα Βουτσά για όσα είπε για την Σμαράγδα Καρύδη

Ντίνος Καρύδης

Ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη απαντά στον συνάδελφό του Κώστα Βουτσά για τα όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν, ο Κώστας Βουτσάς αναφερόμενος στο αν θα ήθελε ο Φοίβος μεγαλώνοντας να γίνει ηθοποιός, σχολίασε για την Σμαράγδα Καρύδη: «Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το «βάρος» του πατέρα της.»

Δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς!

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ντίνος Καρύδης δίνει την απάντηση του στον Κώστα Βουτσά:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν υπάρχουν πρώτοι καί δεύτεροι ρόλοι. Υπάρχουν καλοί καί κακοί ηθοποιοί. Ευχαριστώ λοιπόν που στη συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς με κατέταξε στους καλούς ηθοποιούς! . Έστω στους δεύτερους ρόλους ίσως γιατί δεν μ’έχει δεί σε παραστάσεις της 12ης Αυλαίας ή της Ελεύθερης αυλαίας ή σε ρόλους πρωταγωνιστικούς σε κλασικό ρεπερτόριο στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου , Σερρών Βεροίας κ.α. Εν πάση περιπτώσει καλός ηθοποιός γιά μένα,ασχέτως αν παίζει πρώτο ή δεύτερο ρόλο,είναι αυτός
που ερμηνεύει τον χαρακτήρα από τα μέσα προς τα έξω κι όχι από τα έξω προς το …πουθενά. Τέλος … όσο γιά την ΚΥΡΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ να είσαι βέβαιος Κώστα μου,θα ήταν πάλι σπουδαία ακόμη κι αν είχε πατέρα μ’ένα βαρύ όνομα σαν του Λώρενς Ολιβιέ…

Αγαπημένε μου Κώστα μάλλον δεν την έχεις δεί στο θέατρο . Στό SWEET CHARITY ας πούμε πρόσφατα ή στην Δυσδαιμόνα με τον υπέροχο Κιμούλη ΟΘΕΛΛΟ. ή στην ΕΛΕΝΗ του Ευριπίδη ή στην Στρίγγλα του Σαίξπηρ ή στο άλλο μιούζικαλ το ΣΙΚΑΓΟ σε σκηνοθεσία του πολυσχιδή ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ κάι άλλα πολλά… στο SWEET CHARITY μάλιστα όταν άμαθε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης ότι ήμουν γονιός της με αγκάλιασε τόσο θερμά που φοβήθηκα μήπως την πάρει στις Η.Π.Α…. θέλω να μείνει εδώ του είπα .. το ίδιο του ψιθύρισαν στα Αγγλικά όσοι παρεβρίσκονταν θεατές καί παρακολουθούσαν τη συζήτηση ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του είπαν…..Αυτά καί πάλι ευχαριστώ Κώστα μου καί να χαίρεσαι το Φοίβο σου . Με αγάπη παντοτινή!»