Νατάσα Μποφίλιου: Το τρυφερό μήνυμα της μετά το γάμο και η φωτογραφία σε εξωτικό προορισμό

Νατάσα Μποφίλιου

Τι έγραψε η ερμηνεύτρια;

Δύο εβδομάδες μετά το γάμο με το αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση, ανάμνηση του ταξιδιού και της αγάπης τους.

«Σ’ αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην όμορφια και την άγαπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική… Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου ♡
Στις θέσεις μας», έγραψε η τραγουδίστρια αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από εξωτικό προορισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σ’ αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην όμορφια και την άγαπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική… Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου ♡ Στις θέσεις μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Ο γάμος τους έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Χαϊδάρι, ενώ το γαμήλιο πάρτυ που ακολούθησε είχε τη θέα της Ταράτσας του Φοίβου.