Μπάγια Αντωνοπούλου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σαν μπαμπάς μου. Αποτελεί μια πατρική φιγούρα για μένα».

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πρατάνο παραχώρησε η Μπάγια Αντωνοπούλου που μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σαν μπαμπάς μου. Αποτελεί μια πατρική φιγούρα για μένα. Μετά τον πατέρα μου με έχει διαμορφώσει σε πολλά πράγματα, γιατί ξεκίνησα να δουλεύω μαζί του πολύ μικρή. Τον συμβουλεύομαι για πολλά θέματα, ακόμη και τα προσωπικά μου, και αποδεικνύεται πως ακολουθώντας τις συμβουλές του αποφεύγω κακοτοπιές που εγώ δεν θα μπορούσα να προβλέψω από απειρία. Υπήρξαν και κάποιες στιγμές αμφιβολίας, δεν το κρύβω, αλλά στο τέλος δικαιώθηκε εκείνος. Το ανάποδο δεν συνέβη ποτέ» λέει γελώντας.

Η απώλεια του πατέρα της

Η Μπάγια έχασε τον πατέρα της, Ρενέ Αντωνόπουλο, στα 17 της. «Ήταν δύο χρόνια άρρωστος. Ήμασταν προετοιμασμένες με τη μητέρα μου για το μοιραίο. Φυσικά, δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς. Ειδικά ο πρώτος χρόνος μετά την απώλεια ήταν πολύ βαρύς» λέει. Στο διάστημα της ασθένειας του πατέρα της δέθηκε ακόμη περισσότερο με τη μητέρα της, καθώς είναι και μοναχοπαίδι, και μαζί προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. «Ήμουν καλομαθημένη. Ο πατέρας μου μου είχε τρομερή αδυναμία και αγάπη. Ήταν δύσκολο και επίπονο, αλλά εκείνος με είχε μάθει να είμαι δυνατή και μου είχε διδάξει πως πάντα πρέπει να προχωράς παρακάτω. Οπότε το πάλεψα» λέει η Μπάγια. «Με τη μαμά είμαστε κοντά ηλικιακά και δουλεύουμε μαζί στο ατελιέ της. Η απώλεια μας ένωσε περισσότερο» λέει για τη μητέρα της, που διευθύνει τον οικογενειακό οίκο μόδας Αtelier Rene. Η περίπτωση η μητέρα της να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της με κάποιον άλλον άντρα δεν φαίνεται να την τρομάζει. «Αρκεί να είναι ευτυχισμένη» μου τονίζει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφόρησε αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.