Δήμητρα Ματσούκα: «Πιο πολύ ήθελα εγώ, παρά ο Πέτρος, την κοινή συνέντευξη στον Χατζηνικολάου»

Δήμητρα Ματσούκα

"Δεν έχω δώσει καν στο Instagram μου φωτογραφίες από τον γάμο και έχουμε πολύ ωραίες φωτογραφίες" δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Ματσούκα, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει για όλα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, δε, η εκθαμβωτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με τον σύζυγο της, Πέτρο Κόκκαλη.

«Μου έκανε εντύπωση ότι πήγατε μαζί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Δηλαδή για ένα ζευγάρι, το οποίο μέχρι τότε δεν είχε εμφανιστεί ιδιαιτέρως δημόσια, το ότι πήγατε μαζί να δώσετε μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη ήταν κάτι προχωρημένο» υπογράμμισε, αρχικά, η οικοδέσποινα της ψυχαγωγικής εκπομπής για να αποκαλύψει η καλεσμένη της πως περισσότερο θέληση του αγαπημένου της ήταν παρά της ίδιας.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Ματσούκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πράγματι ήταν γιατί δεν έχω δώσει καν στο Instagram μου φωτογραφίες από τον γάμο και έχουμε πολύ ωραίες φωτογραφίες. Πιο πολύ την ήθελα εγώ νομίζω, παρά ο Πέτρος, αυτή την κοινή συνέντευξη στον Χατζηνικολάου. Γιατί για μένα ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη να επικοινωνηθεί αυτή η προσπάθεια του Πέτρου για τον Κόσμο, το κόμμα που έχει κάνει για τις Ευρωεκλογές που έρχονται σε έναν μήνα».

«Είναι βεβαίως πάρα πολλοί αυτοί που τους απασχολεί η πολιτική αλλά αισθάνομαι ότι οι περισσότεροι θεωρούν τις Ευρωεκλογές σαν κάτι που δεν έχει τόσο ιδιαίτερη σημασία. Οπότε ήθελα πολύ να ακουστεί η σημασία και αυτών των εκλογών και του κόμματος αυτού που δημιουργήθηκε και να δουν τον Πέτρο όπως πραγματικά είναι. Όπως τον βλέπουν όσοι τον γνωρίζουν γιατί είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση» πρόσθεσε, ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.