Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν πρόκειται να σταματήσει το συναίσθημα της αγάπης»

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ζέτα Μακρυπούλια

"Δεν διαγράφεις έτσι απλά τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις μοιραστεί στιγμές" διευκρινίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την πρώην σύντροφο του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη με αφορμή την έναρξη των χειμερινών του εμφανίσεων αλλά και τη συμμετοχή στο «Σπίτι με το MEGA». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε από καρδιάς για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την πρώην σύντροφο του, Ζέτα Μακρυπούλια, την αμοιβαία αγάπη και το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Ήταν πολύ ωραίο που είδαμε την Ζέτα Μακρυπούλια ανάμεσα στο κοινό σε μια πρόσφατη συναυλία σου. καταλαβαίνεις ότι η αγάπη υπάρχει ακόμα εδώ.

Αυτό το συναίσθημα δεν είναι κάτι που σταμάτησε, ούτε πρόκειται να σταματήσει. Δεν χάνεται έτσι κάτι που είχε ουσία και αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου. Είναι μεγάλη χαρά για μένα όταν η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου. Δεν με ξαφνιάζει, γιατί η σχέση μας είναι απόλυτα υγιής, υπάρχει αμιβαία αγάπη.

Είναι εύκολο για σένα να κρατάς επαφή με έναν άνθρωπο που έχει περάσει από τη ζωή σου;

Φυσικά και είναι. Διότι αυτός ο άνθρωπος υπήρξε πρωτίστως επιλογή μου και είναι μέρος της ζωής μου. Δεν διαγράφεις έτσι απλά τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις μοιραστεί στιγμές και δεν σου έχουν κάνει κακό. Απλώς ο επαναπροσδιορισμός της διαδρομής είναι μερικές φορές η μόνη λύση για να κρατηθεί μια σχέση υγιής και σε βάθος χρόνου.

Ένιωσες ποτέ την ανάγκη της πατρότητας;

Την ένιωσα, αλλά για εμένα η πατρότητα είναι συνδυασμός παραγόντων. Να έρθει η κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο άνθρωπο. Ο περίγυρος πάντα ασκεί πίεση. Είναι ένα από τα «άγχη» της κοινωνίας μας.

Η προσωπική σου ζωή έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα σε αυτή τη φάση;

Όταν θέλεις να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή, βρίσκεις τον τρόπο.

Νιώθεις όμως έτοιμος για κάτι νέο;

Αναρωτιέμαι πολλές φορές… Υπάρχει κάποιος άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο που μπορεί να ορίσει τι θα γίνει την επόμενη ημέρα; Θεωρώ ότι στη ζωή είναι ωραίο να υπάρχουν εναλλαγές. Οι προκλήσεις και οι νέες εμπειρίες είναι εκείνες που μας αναζωογονούν.

Πηγή εικόνας: NDP Photo