Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη διαδικτυακή απάτη: «Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους»

Μιχάλης Χατζηγιάννης

"Παράκληση να είστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης", γράφει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης φαίνεται πως έπεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής, επιτήδειοι έκλεψαν τα στοιχεία του και δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και στοιχεία επώνυμων καλλιτεχνών.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς του φίλους, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα social media, επισημαίνοντας ποιοι είναι οι δικοί του επίσημοι λογαριασμοί.

«Ψεύτικοι Λογαριασμοί. Προς ενημέρωση όλων των φίλων. Με απογοήτευση το τελευταίο καιρό πληροφορήθηκα και το διαπίστωσα προσωπικά ότι υπάρχει μια προσπάθεια δημιουργίας ψεύτικων προφίλ – λογαριασμών #fakeaccounts στα μέσα δικτύωσης #socialmedia #facebook και #instagram», γράφει ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Παράκληση να είστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ!», τονίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.