Για το ατύχημα που είχε πριν μερικές ημέρες και για το οποίο χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μίλησε σήμερα ο Χάρης Βαρθακούρης στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.
Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε βίντεο κλήση με την Αντελίνα Βαρθακούρη, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος πλέον έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, μέσα από την καρδιά μου, για όλα. Και εσένα και το κορίτσι σου, τη Μαρία μας, που πραγματικά μου σταθήκατε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.
Η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε στη συνέχεια: «Λοιπόν, γυρίσαμε σήμερα και είπα στον άντρα μου “θα φτιάχνομαι, θα με βλέπεις ωραία να σου ανεβαίνει η ψυχολογία”. Γιατί ξέρεις η ψυχολογία είναι πολύ βασικό πράγμα.
Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας, στις οικογένειές μας. Και θέλω να πω ένα μήνυμα εδώ, σε όλα τα νέα παιδιά και σε όλους εμάς που απομονωνόμαστε στα social και στα tablet και χάνουμε τους φίλους μας, που πραγματικά κατάλαβα μέσα σε μια στιγμή πόσο βασικό ρόλο παίζουν οι φίλοι και η οικογένεια. Να μη νιώσεις μόνος.
Και με όλα αυτά που έχουν γίνει τώρα, τα φρικαλέα και τα τραγικά, με την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη θέλω να πω ότι στην Ελλάδα έχουμε και πολύ καλούς γιατρούς».
Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε με τη σειρά του: «Κοίτα, μισό βήμα πριν πιάσω το χερούλι της πόρτας του αυτοκινήτου που θα με επέστρεφε σπίτι μου, έβρεχε καταρρακτωδώς, γλίστρησα. Θυμάμαι ότι πετάχτηκα στον αέρα, όπως βλέπουμε σε κάτι ταινίες που πατάνε την μπανανόφλουδα και φεύγουν ολόκληροι στον αέρα. Έσκασα κάτω με την πλάτη και το κεφάλι. Ένιωσα ότι κάτι πήγε στραβά με το πόδι μου διότι έβγαλα μια κραυγή η οποία πρέπει να ακούστηκε πολλά χιλιόμετρα.
Κοίτα, σήκωσα το κεφάλι μου να δω το πόδι μου, γιατί ένιωσα ότι κάτι πήγε στραβά. Είδα το κόκαλο έξω από το δέρμα. Εκεί άφησα μια βρισιά. Με σηκώσανε, με πήγανε στο ΚΑΤ, έβγαλα ακτινογραφία, είδαν ότι είναι σπασμένο και μετά πήγαμε στο Μετροπόλιταν για να το εγχειρήσω με τον ίδιο γιατρό που μου είχε κάνει και τα γόνατα πριν από τέσσερα χρόνια. Μας έχει αναλάβει οικογενειακώς και ο πατέρας μου τον ίδιο αστράγαλο είχε σπάσει κάποτε. Είμαι υποστηρικτής του ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ