Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα κάνει πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό και…»

Μαρία Ιωαννίδου
«Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου»

Η Μαρία Ιωαννίδου έχει μιλήσει τα τελευταία χρόνια ανοιχτά για το κακό που έκανε στην υγεία της με τις εκτρώσεις όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Βαγγέλη Σειληνό. Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Espresso και στην Τεριάννα Παππά παραδέχεται πως της λείπει τρομερά ένα παιδί.

Μαρία Ιωαννίδου: «Νιώθω τύψεις, αισθάνομαι δολοφόνος που…»

Θα θέλατε να είχατε αποκτήσει παιδί;
Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου και ελπίζω πως δεν θα γίνουν άλλα από δω και πέρα, μεγάλωσα πια, θα ήταν ντροπή. Μου λείπει τρομερά ένα παιδί, γιατί έκανα ανοησίες. Στόχος μου ήταν η καριέρα και ανέβαλλα συνέχεια την απόκτηση ενός μωρού για την επόμενη χρονιά. Έπειτα, είχα κάνει πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό και κάτι «χάλασε». Με τον Φρέντυ θα κάναμε εξωσωματική, αλλά αρρώστησε και δεν προλάβαμε. Ήταν μοιραίο.

Σκεφτήκατε ποτέ την υιοθεσία ή την αναδοχή;
Παραλίγο να υιοθετήσω στο παρελθόν. Τώρα πια δύσκολα, δεν έχω τα χρήματα. Καταστράφηκα από ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου και τα έχασα όλα. Ήθελα ένα παιδί, να μιλήσει στην καρδιά μου και να το αναθρέψω. Υπάρχει ακόμη ηλικιακό περιθώριο, αλλά χρήματα τώρα δεν έχω για να προχωρήσω σε μια τέτοια κίνηση. Θα σκεφτόμουν και την αναδοχή, αλλά ζούμε σε μια δύσκολη εποχή.