Μαρία Ιωαννίδου: «Νιώθω τύψεις, αισθάνομαι δολοφόνος που…»

«Αν είχα απέναντι μου τον Γιάνη Βαρουφάκη...»

Η Μαρία Ιωαννίδου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Με το καλημέρα» της Χριστίνας Λαμπίρη και μίλησε για τον πόνο που της προκάλεσε ο θάνατος της μητέρας της, τις εκτρώσεις που έκανε σε νεαρή ηλικία, αλλά και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο….

«Δεν πρόκειται να δικαιωθώ οικονομικά. Δηλαδή έχω καταστραφεί. Είναι μεγάλο ποσό. Είναι ένα σπίτι.

Είχα μια λατρεία με τη μαμά μου. Απόδειξη ότι έπαθα την παράλυση τη γνωστή. Ήταν ψυχοσωματική κόπωση. Όταν έβλεπα τη μαμά μου να πονάει και δεν μπορούσα να μπω μέσα τον πόνο της. Εγώ χόρευα τότε με τον Σειληνό στο θέατρο και άρχισαν να μουδιάζουν τα πόδια μου τα χέρια μου γιατί κατάπινα δηλητήρια, αυτό που μου έστελνε η μαμά «πονάω, υποφέρω,πεθαίνω».

Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν η αιτία που δεν έκανα παιδί. Όταν ένα κοριτσάκι 15 χρονών κάνει τόσες εκτρώσεις και δεν σε προσέξουν οι άλλοι που είναι μεγαλύτεροι από εσένα, εκεί κάποια στιγμή δεν κάνεις παιδί. Οι γονείς μου είχαν κάποια ταμπού, δεν θέλαν να πάρω τον Σειληνό, δεν θέλαν να παντρευτώ τόσο νωρίς, κι εγώ δεν ήθελα αλλά μου το έβαλε όρο. Ή παντρευόμαστε και γινόμαστε ζευγάρι χορευτικό ή δεν γίνεται όλο αυτό. Νιώθω τύψεις, αισθάνομαι δολοφόνος που σκότωσα πάρα πολλές ψυχές. Με τον Φρέντυ μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε παιδί αλλά μου αρρώστησε, δεν τον πρόλαβα.

Κόντεψα να πεθάνω. Έχω φιλαρέσκεια και δεν ήθελα να κάνω μαστεκτομή, ήμουν περήφανη γαι το στήθος που είχα, έκανα και φωτογραφίσεις και playboy γιατί να το κρύψουμε άλλωστε.»

Αλέξης Τσίπρας: «Θα του έλεγα ότι όλοι τους ασελγούν απέναντι στην Ελλάδα»
Γιάνης Βαρουφάκης: «Θα τον σκότωνα»
Γιάννης Σπαλιάρας: «Με τη δήλωση του Σπαλιάρα γελάσαμε πάρα πολύ»