Λεωνίδας Κακούρης: Πλάνα από το σοκαριστικό βίντεο λίγο πριν την αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ»

Λεωνίδας Κακούρης

Τα καρέ μέσα από το σπίτι του ηθοποιού προκαλούν ερωτηματικά.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (3/1), αποχώρησε από τον θίασο του Εθνικού Θεάτρου και πιο συγκεκριμένα από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», στην οποία ερμήνευε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά.

Την είδηση μετέδωσε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ενώ μέσα στη μέρα και το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Θεάτρου εξέδωσε μία λιτή σχετική ανακοίνωση, γνωστοποιώντας τη λήξη της συνεργασίας με τον γνωστό ηθοποιό και την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Νταλιάνη.

Μέχρι στιγμής ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση σχετικά με το περιστατικό. Ωστόσο, λίγα 24ωρα πριν τη δημοσιοποίηση της αποχώρησής του από το καστ του «Βασιλιά Ληρ», ένα σοκαριστικό βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε ερωτηματικά.

Το TLife εξασφάλισε τα καρέ από το επίμαχο βίντεο, το οποίο λίγα λεπτά αργότερα «κατέβηκε» από την εφαρμογή. Στα πλάνα βλέπουμε το σπίτι του ηθοποιού σε εξαιρετικά ανάστατη κατάσταση, την ώρα που ο Λεωνίδας Κακούρης βιντεοσκοπεί και μιλά στους followers του.

«Λοιπόν αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει τη ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα», ακούγεται να λέει ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (ο σκύλος του), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου (δείχνει τον σκύλο του), πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας; Ποιος θα έρθει;».