Λεωνίδας Κακούρης: Ερωτηματικά για την αιχμηρή ανάρτηση που διαγράφηκε από το Instagram – «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους»

Λεωνίδας Κακούρης

"Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα", έγραφε ο ηθοποιός λίγα 24ωρα πριν την αποχώρησή του από τον "Βασιλιά Ληρ".

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA, αποχώρησε από το καστ της παράστασης «Βασιλιάς Ληρ», όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (3/1). Το έργο είναι μία παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά και ο γνωστός ηθοποιός έλυσε τη συνεργασία του, με τη θέση του να λαμβάνει ο Γιάννης Νταλιάνης.

Ο λόγος που ο Λεωνίδας Κακούρης οδηγήθηκε στην αποχώρηση από την εν λόγω παράσταση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Παρ’ όλα αυτά, ο ηθοποιός φαίνεται πως βρίσκεται σε μία περίοδο γενικότερου «ξεκαθαρίσματος» στη ζωή του με την έλευση του νέου χρόνου, όπως άφησε χαρακτηριστικά να εννοηθεί μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, η οποία ωστόσο στη συνέχεια διαγράφηκε.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Λεωνίδας Κακούρης έδειχνε το σπίτι του ακατάστατο και το συνόδευε με την εξής λεζάντα:

«Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ και αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

Ο ηθοποιός ακουγόταν να λέει πως δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, πως προτιμά τους φίλους και το σκυλάκι του, ενώ έκλεινε την «εξομολόγησή» του με τα εξής λόγια:

«Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@ω και τα Μέσα και όλα».

Με πληροφορίες από: lifo.gr.