Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της στη Τζόυς Ευείδη – «Κρίμα»

Καινούργιου Ευείδη

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στο αιχμηρό σχόλιο της Τζόυς Ευείδη για το περιεχόμενο της εκπομπής της.

Τη δική της απάντηση στο σχόλιο της Τζόυς Ευείδη έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά την αιχμηρή αναφορά της ηθοποιού στο περιεχόμενο της εκπομπής της, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για την κριτική που δέχθηκε.

«Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν έχει», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζόυς Ευείδη στο Facebook.

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της.

«Women who support women (προφανώς για κάποιες κυρίες αυτό δεν ισχύει!)», πρόσθεσε σε δεύτερο story της η παρουσιάστρια του Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζόυς Ευείδη, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα τις τελευταίες ώρες, διέγραψε την επίμαχη δημοσίευση.