Τζόυς Ευείδη για Κατερίνα Καινούργιου: «Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν έχει»

Ευείδη Καινούργιου

Η Τζόυς Ευείδη σε ένα αιχμηρό σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή μία δήλωση της παρουσιάστριας στον αέρα του Alpha.

Με μία ιδιαίτερα καυστική ανάρτησή της στα social media η Τζόυς Ευείδη αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και την πρωινή της εκπομπή στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή μία αναφορά της παρουσιάστριας στη γυναικεία περίοδο, προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο για το επίπεδο της τηλεόρασης που υπηρετεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε το πρωί της Δευτέρας:

«Στην Ισπανία οι γυναίκες ψηφίστηκε πια, όταν είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα, να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς, στο κοντρόλ είναι μόνο άντρες. Πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό. Πιεζόμαστε, δεν είναι δυνατόν αυτός ο πόνος. Δεν έχω νεύρα, γιατί έχω χαπακωθεί. Γελάτε, γιατί δεν ξέρετε τι τραβάμε».

Η Τζόυς Ευείδη δεν άφησε ασχολίαστη τη συγκεκριμένη δήλωση. Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γνωστή ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν έχει».