Κατερίνα Δαλάκα: Συνέβη δύο φορές στο Survivor και δεν το έδειξαν ποτέ!

Κατερίνα Δαλάκα

Η αποκάλυψη της φιναλίστ για το reality του ΣΚΑΪ και αυτά που δεν έδειξαν οι κάμερες από την παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Η Κατερίνα Δαλάκα παρακολουθούσε και το περσινό Survivor. «Από το πρώτο λεπτό είχα πει πως ο Ντάνος θα κερδίσει το παιχνίδι», λέει η αθλήτρια στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Άλλωστε ήταν το απόλυτο φαβορί πέρσι. Φέτος, όμως, δεν υπήρξε κάποιο αντίστοιχο φαβορί ώστε να κερδίσει την υπερβολική αγάπη και υποστήριξη των τηλεθεατών.

Κατερίνα Δαλάκα – Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη σχέση τους

«Ισχύει. Φέτος δεν υπήρξε απόλυτο φαβορί, καθώς ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονταν πολλοί αθλητές. Οπότε κανείς δεν ξεχώρισε τόσο πολύ ώστε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στον κόσμο. Έτσι τουλάχιστον το βίωσα εγώ τους έξι μήνες που παρέμεινα στον Άγιο Δομίνικο». Έξι μήνες στους οποίους ούτε η ίδια η Κατερίνα δεν είχε αναλογιστεί τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε κατά την παραμονή της στην παραλία του Survivor. «Οι προμήθειες μας ήταν μηδαμινές και κάθε μέρα παλεύαμε να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα και σκληρά αγωνίσματα με μηδέν ενέργεια. Είχα λιποθυμήσει δύο φορές, κάτι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες» αποκαλύπτει στο People.

Από την ομάδα των Διασήμων αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Φαρμάκη, η οποία δεν άντεξε τη διαβίωση. Πέρασε από το μυαλό της να κάνει κάτι αντίστοιχο; «Όσο δύσκολα και να περνούσα, ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από το παιχνίδι. Μου άρεσαν, οι δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα ήθελα να κερδίσω και το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να αντέξω μέχρι το. τέλος».