Κατερίνα Δαλάκα – Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη σχέση τους

Κατερίνα Δαλάκα

"Εκείνη τη βραδιά είχαμε βγει με παρέα και ήθελε να με..."

Η Κατερίνα Δαλάκα στην αρχή της κουβέντας της με τον Μαρίνο Βυθούλκα στο People, εξήγησε πως είχε ενδοιασμούς στο να δεχτεί την πρόταση της παραγωγής για το Survivor λόγω των αθλητικών της υποχρεώσεων. Με τα προσωπικά της, όμως, τι γίνεται; Ήταν μόνη όταν την προσέγγισε η Acun Medya; «Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι μόνη μου. Οπότε δεν είχα κάτι να με κρατάει πίσω στην Ελλάδα. Η μόνη μου “σχέση” ήταν ο πρωταθλητισμός. Από τη στιγμή που ο προπονητής μου μου έδωσε το ΟΚ και παράλληλα είχα και τη στήριξη των χορηγών μου, αποφάσισα να πάω» εξομολογείται.

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Survivor κυκλοφόρησε το περιοδικό ΟΚ!, με φωτογραφία στο εξώφυλλο μαζί με τον Ντάνο και τίτλο «Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο ξενοδοχείο με την Κατερίνα Δαλάκα». Μάλιστα, εκείνη την περίοδο, τα media τους ήθελαν ζευγάρι και, τι λέει η ίδια σήμερα γι’ αυτό; «Δεν υπήρχε καμία σχέση. Ο Γιώργος είναι φίλος μου και τον γνώρισα στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού στη Σκιάθο μέσω κοινής μας φίλης. Εκείνη τη βραδιά είχαμε βγει με παρέα και ήθελε να με χαιρετήσει επειδή θα έφευγα στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό που συνέβη δεν ήταν καθόλου όμορφο. Δεν θέλω να μου χρεώνουν κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα στην προσωπική μου ζωή» ξεκαθαρίζει.

Ως νικητής του πρώτου Survivor, τι συμβουλή τής έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης; «Μου είπε πως είναι μια μοναδική εμπειρία και να τη ζήσω όσο πιο έντονα μπορώ, να είμαι ο εαυτός μου και σίγουρα δεν θα βγω χαμένη». Ύστερα από το τέλος του Survivor 2, δεν είχαν κάποια επικοινωνία και η αθλήτρια εξηγεί το γιατί. «Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν, γιατί έχω χάσει όλες μου τις επαφές. Δεν έχω μιλήσει ούτε με τις κολλητές μου. Είμαι όλη μέρα με τον αδελφό μου και τρέχουμε σε ραντεβού, καθώς έχουν προκύψει ορισμένες προτάσεις» εξηγεί.