Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά είναι τα σχέδιά της για το μέλλον!

Κατερίνα Δαλάκα

Τι απαντάει η νικήτρια του Survivor στο σχόλιο του Τόνι Σταυράτη;

Η νικήτρια του φετινού Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή, όπου απάντησε και στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τόνι Σταυράτης, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει άδικη την είσοδο της πρωταθλήτριας του στίβου στο παιχνίδι.

Ο Τόνι σχολίασε πως θεώρησε άδικο ότι μπήκες στο παιχνίδι.

Όχι, δεν θεωρώ ότι ήταν άδικο, γιατί και στο τουρκικό μπαίνουν 2 και 3 φορές παίκτες, Αν κάποιος παίκτης είναι πολύ δυνατός, μπορεί να κερδίσει, γιατί και στο τουρκικό μπήκαν παλιοί παίκτες, αλλά δεν σχολιάστηκαν αρνητικά.

Ποια στιγμή θα θυμάσαι για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο;

Το βράδυ που ξαπλώναμε όλοι μαζί στην παραλία και κοιτάγαμε τα αστέρια. Αυτό το συναίσθημα ήταν μοναδικό. Λόγω του ότι δεν υπάρχει τεχνητό φως, φαίνεται μαγικός ο γαλαξίας.

Τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Θα συνεχίσω με τον αθλητισμό. Η Ολυμπιάδα είναι ο στόχος μου. Μακάρι να τα καταφέρω. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω μέχρι να πετύχω αυτό που θέλω.

Αν προέκυπτε μια τηλεοπτική πρόταση;

Αν δεν είχα τον πρωταθλητισμό, θα μπορούσα κι εγώ να ασχοληθώ με αυτόν το χώρο. Απλώς πιστεύω ότι δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ. Όταν κάνω κάθε μέρα εφτά ώρες προπόνηση και η καθημερινότητά μου περιστρέφεται γύρω από αυτό, νομίζω ότι ούτε θα ήμουν καλή ούτε θα είχα το χρόνο να αφιερωθώ στην τηλεόραση. Τώρα δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω σωστά.

Ηλίας Γκότσης: Γιατί δεν τον είδαμε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία;