Ηλίας Γκότσης: Γιατί δεν τον είδαμε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία;

Ηλίας Γκότσης

Τι λέει ο νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης…

Ο Ηλίας Γκότσης έδωσε συνέντευξη στο “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα και αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να μπει στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Είναι η πρώτη σου τηλεοπτική απόπειρα στην παρουσίαση. Μετά τη νίκη στο «Survivor 2» φαντάζομαι είχες και άλλες προτάσεις. Γιατί επέλεξες τη συγκεκριμένη;

Πράγματι υπήρξαν και άλλες προτάσεις νωρίτερα και τις απέρριψα. Βασικός μου στόχος ήταν να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο για γυμναστική. Και πράγματι τον υλοποίησα. Δημιούργησα το νέο μου γυμναστήριο στο Νέο Ψυχικό. Στη συγκεκριμένη τηλεοπτική πρόταση απάντησα θετικά όταν μου είπαν την υπόλοιπη ομάδα: την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο. Επίσης το διάστημα που θα είναι η εκπομπή στον «αέρα» θα είμαι και εγώ πιο χαλαρός με τις προπονήσεις. Οπότε ήταν και θέμα timing.

Σε ενδιαφέρει μια καριέρα πλέον σε ρόλο παρουσιαστή;

Είναι το πρώτο μου εγχείρημα και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά και αυτό ισχύει και για το «Καλοκαίρι #not». Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

«Survivor Ελλάδα – Τουρκία». Τελικά είχες πρόταση να πάρεις μέρος;

Υπήρξε πρόταση μόνο στη φάση που επέστρεψαν κάποιοι παλαιότεροι παίκτες του παιχνιδιού. Εκείνη τη στιγμή δεν γινόταν. Την απέρριψα.

Πώς σου φάνηκε το παιχνίδι φέτος; Και θέλω να μου πεις τη γνώμη σου και για τον τελικό.

Δεν το παρακολούθησα πολύ. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν πολύ καλή παίκτρια. Γνώριζα τις δυνατότητές της. Την αγάπησε ο κόσμος πολύ από τον περσινό δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Δίκαια κέρδισε.

Αν σου γινόταν πρόταση στο μέλλον θα ξαναπήγαινες;

Δεν σκέφτομαι πολύ μακριά. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σίγουρα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Αφήνω ένα παραθυράκι για το μέλλον.

Η νίκη σου τι σου άφησε;

Αρνητικό δεν υπάρχει. Υπάρχουν πολλά θετικά. Το «Survivor» ήταν μάθημα ζωής, κατάφερα να νικήσω και εισέπραξα πολλή αγάπη από τον κόσμο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ένιωσα να βυθίζομαι…»