Η Τζίνα Γαβαλά μιλά ανοιχτά: «Αν αποκαλύψω το όνομά του…»

Τζίνα Γαβαλά
"Όλα άρχισαν όταν του ζήτησα τον λόγο. Η κουβέντα μας κλιμακώθηκε και κάποια στιγμή που του ανέφερα ότι δεν υπάρχει σεβασμός, γύρισε και..."

Πριν από ένα μήνα το όνομά της έπαιξε σε όλες τις ιστοσελίδες και τις περισσότερες lifestyle εκπομπές. Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη που έκανε για τη Τζίνα Γαβαλά η Σάσα Σταμάτη μέσα από την εκπομπή της.

Έπαθε σοκ η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη του προσώπου που έστειλε τη Τζίνα Γαβαλά στο νοσοκομείο

Σήμερα, η Τζίνα Γαβαλά λύνει τη σιωπή της και μιλάει για όλα στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα:

«Πριν καν ξεκινήσει η συνεργασία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, μου έλεγαν οι συνάδελφοι «Πού πας να μπλέξεις»; Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να συνεργαστούμε. Μολονότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι της ομάδας είχαν παραπονεθεί στη διοίκηση του σταθμού για τη συμπεριφορά του, εγώ δεν είχα πάει ποτέ να διαμαρτυρηθώ για οτιδήποτε. Σκεφτόμουν «Εντάξει μωρέ, έτσι είναι ο χαρακτήρας του, δεν πειράζει». Όσο περνούσε όμως ο καιρός τόσο περισσότερο με ενοχλούσε η στάση του -κυρίως απέναντι στην υπόλοιπη ομάδα και όχι σε μένα προσωπικά.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν μου ζήτησε ένα θέμα, το οποίο έκανα και δεν το έπαιξε ποτέ. Επρόκειτο για ένα θέμα που αν δεν έβγαινε στον αέρα τη συγκεκριμένη ημέρα, δεν υπήρχε λόγος να προβληθεί μετά. Εγώ το είχα έτοιμο 45 λεπτά πριν από το τέλος της εκπομπής, αλλά εκείνος το αγνόησε. Όλα άρχισαν όταν του ζήτησα τον λόγο. Η κουβέντα μας κλιμακώθηκε και κάποια στιγμή που του ανέφερα ότι δεν υπάρχει σεβασμός, γύρισε και μου είπε: «Πώς μπορείς να συνεργάζεσαι μαζί μου αφού δεν σε σέβομαι; Αν είχες αξιοπρέπεια, θα έπρεπε να έχεις παραιτηθεί. Δεν μπορώ πλέον να συνεργάζομαι μαζί σου έτσι όπως μου μίλησες και οφείλεις να παραιτηθείς».

Μετά από όλη αυτή την ένταση άρχισα να μην αισθάνομαι καλά και να μουδιάζω. Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και ευτυχώς ήταν όλες καλές. Αυτά τα συμπτώματα οφείλονταν απλώς στο άγχος. Το βράδυ έφυγα από το νοσοκομείο και γύρισα στο σπίτι μου. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ ύστερα από το περιστατικό. Η σεζόν έφτασε στο τέλος και απλά τελείωσε και η δική μας συνεργασία.

Δεν μίλησα για το θέμα με πρόθεση να στοχοποιήσω κάποιον, ήθελα μόνο να αφηγηθώ την ιστορία μου. Το θέμα δεν είναι ο ίδιος, αλλά το τι συμβολίζει και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι σαν αυτόν σε όλους τους χώρους. Αν αποκαλύψω το όνομά του, οι περισσότεροι θα ασχοληθούν με την κουτσομπολίστικη πλευρά της υπόθεσης και θα χαθεί η ουσία του πράγματος. Οι περισσότεροι από εμάς δεν εργαζόμαστε από χόμπι και οφείλουμε τις ώρες που αφιερώνουμε στη δουλειά μας να δείχνουμε ήθος, σεβασμό και σοβαρότητα απέναντι και στο ίδιο το επάγγελμά μας αλλά και στους συναδέλφους μας.

Θεώρησα υποχρέωσή μου, από τη στιγμή που αναφέρθηκε το όνομά μου στην εκπομπή της Σάσας, να πω τι μου συνέβη και και να μην κρυφτώ, αλλά να ορθώσω το ανάστημά μου. Ήμουν απλά ένας άνθρωπος που λύγισε μπροστά σε επαναλαμβανόμενες και -κατά την κρίση μου- απαράδεκτες συμπεριφορές. Από το 2006 που εργάζομαι στην τηλεόραση, δεν έχω ξαναζήσει ποτέ παρόμοια κατάσταση. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο και πραγματικά με σόκαρε. Πλέον το έχω ξεπεράσει, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη του ότι εγώ επέτρεψα να μου συμβεί».

Η Τζίνα Γαβαλά αποκαλύπτει για τον άνθρωπο της τηλεόρασης που την έστειλε στο νοσοκομείο…