Έπαθε σοκ η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη του προσώπου που έστειλε τη Τζίνα Γαβαλά στο νοσοκομείο

Φαίη Σκορδά

"Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είχε τέτοια συμπεριφορά, πραγματικά"!

Μεγάλη διάσταση έχει πάρει το θέμα με την αποκάλυψη που έκανε η Σάσα Σταμάτη στο Ooh la la!, ότι γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο έστειλε στο παρελθόν στο νοσοκομείο με νευρικό κλοονισμό τη δημοσιογράφο Τζίνα Γαβαλά. Η ίδια η δημοσιογράφος περιέγραψε σε κείμενό της τι ακριβώς είχε συμβεί, με κάθε λεπτομέρεια. Όλα αυτά συζητήθηκαν στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη με όσα άκουγε.

«Η Τζίνα είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, ήσυχη, ήρεμη, πολύ ευγενική. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Επειδή μου γράψατε ποιος ακούγεται ότι είναι, μου κάνει τόσο εντύπωση! Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είχε τέτοια συμπεριφορά, πραγματικά. Θεωρώ ότι αυτό ο άνθρωπος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί τα κριτήριά μου, δεν ξέρω…», είπε η Φαίη Σκορδά σοκαρισμένη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε, στη συνέχεια, χαρακτηριστικά: «Αυτός ο άνθρωπος κουνάει και το δάχτυλο, αυτό είναι το θέμα»!

Ξέσπασε στον αέρα η Σάσα Σταμάτη: «Την έστειλε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό! Και μας κάνουν μαθήματα αυτοί οι άνθρωποι στο instagram!»

Η Τζίνα Γαβαλά αποκαλύπτει για τον άνθρωπο της τηλεόρασης που την έστειλε στο νοσοκομείο…