Η Αντιστάρ… Κάκια Κοντοπούλου παρουσίασε το πολυαναμενόμενο βιβλίο της ζωής της

Αντιστάρ

Συναισθήματα, συγκίνηση και λάμψη σε μια ξεχωριστή βραδιά...

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αναδρομή σε ένα συγκλονιστικό παρελθόν, αυτό της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου, πραγματοποιήθηκε στο Acro η παρουσίαση του βιβλίου «Η αντιστάρ» Μια ιστορία που κόβει την ανάσα. Καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, μίλησαν για το βιβλίο του Γιάννη Βίτσα, ενώ ταλαντούχοι ηθοποιοί διάβασαν αποσπάσματα από τη συγκλονιστική ζωή της Κάκιας Κοντοπούλου.

Συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Ειρήνη Νικολοπούλου, ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι: Βίκυ Χατζηβασιλείου, Έμη Λιβανίου, Μαρία Νικόλτσιου, Πέτρος Κουσουλός, Χριστίνα Λαμπίρη, Αλεξία Κουλούρη. Αποσπάσματα, διάβασαν οι ηθοποιοί: Μπέσσυ Μάλφα, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Παπαδήμα, Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην Κάκια Κοντοπούλου!

Αντιστάρ: Η ιστορία μιας ζωής…

Η ασπρόμαυρη ιστορία ζωής της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου, δοσμένη με συγκίνηση και ευαισθησία από την πένα του δημοσιογράφουΓιάννη Βίτσα, μας οδηγεί σ’ ένα απροσδόκητο ταξίδι στον χρόνο γεμάτο νοσταλγία. Η σκληρή πραγματικότητα κατά τα επώδυνα έτη της κατοχής και του εμφυλίου πολέμου, συνθέτει τον χαρακτήρα μιας γυναίκας που με σθένος πάλεψε για το πεπρωμένο της. Οι πόρτες έκλεισαν στο άκουσμα των πολιτικών τους φρονημάτων. Ο πατέρας της πεθαίνει, εκείνη φυλακίζεται, ο αδερφός της εξορίζεται στην Μακρόνησο.

Η τύχη της όμως δεν την εγκαταλείπει. Μετατρέπεται σε φύλακα-άγγελό που αγκαλιάζει με λαχτάρα κάθε όνειρο και ελπίδα της. Ο χορός, αποτελεί τη μοναδική διέξοδο στις οδυνηρές στιγμές της. Μερικά χρόνια αργότερα έρχεται το θέατρο και μαγεύεται από τον κόσμο του! Η Μαρίκα Κοτοπούλη, της προσφέρει την ευκαιρία να συναντηθεί με το πεπρωμένο της. Τα 14 έτη που ακολουθούν είναι γεμάτα από τη γέννηση της δημιουργίας. Με πάθος και ενθουσιασμό υποδέχεται κάθε πολύτιμη εμπειρία.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή αλλά και συγκινητική βραδιά:

Βίκυ Χατζηβασιλείου Χριστίνα Λαμπίρη Έμη Λιβανίου, Μπέσσυ Μάλφα
Πέγκυ Ζήνα
Γιάννης Βίτσας, Κάκια Κοντοπούλου Δέσποινα Στυλιανοπούλου
Ο συγγραφέας με την Φωτεινή Ντεμίρη την ηρωίδα του βιβλίου Κάκια Κοντοπούλου, τη δημοσιογράφο και ανιψιά της Διονυσία Ζαπατίνα και τον Άγγελο!
Γιάννης Βίτσας Παναγιώτης Ραφαηλίδης
Η συντονίστρια της παρουσίασης, δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου

Μπέσσυ Μάλφα Λένα Αλκαίου
Ο συγγραφέας με τον pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη
Μαίρη Βιντιάδου Κώστας Πρέκας

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος /ndp