Greece’s Next Top Model: Καυστικά σχόλια από Ναταλία Γερμανού για Εύη Ιωαννίδου και Άννα Αμανατίδου!

Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια σχολιάζει στο twitter την χθεσινή αποχώρηση του Greece's Next Top Model.

Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου το βράδυ της Δευτέρας ήρθε να επισφραγίσει το τέλος της τριάδας – φωτιά που «έσβησε» σταδιακά στο GNTM. Καμία από τις κοπέλες που εξαρχής αποκόπηκαν από τις υπόλοιπες θεωρώντας πως οι τρεις τους αξίζουν να είναι στον τελικό, τελικά δεν τα κατάφερε. Μέγκι Ndrio, Μικαέλα Φωτιάδη και χθες η Εύη Ιωαννίδου είδαν την έξοδο από το σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Εύη Ιωαννίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Μάλιστα, η Εύη Ιωαννίδου αποχώρησε με έναν τρόπο που αποδείχθηκε εφιαλτικός για εκείνη. «Απόλυτη ξεφτίλα» χαρακτήρισε η ίδια μιλώντας με την Εβελίνα το γεγονός ότι έφυγε ενώ βρέθηκε απέναντι στην Άννα Αμανατίδου με την οποία βρίσκονταν σε ανοιχτή κόντρα, αφού η Εύη δεν θεωρούσε ότι έπρεπε να βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όλα αυτά την ημέρα των γενεθλίων της.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε η Ναταλία Γερμανού, στο «κακό δώρο» που έκαναν οι κριτές του GNTM στην Εύη Ιωαννίδου, γράφοντας: «Όχι στα γενέθλια της ρε παιδιά, έλεος κάπου!». Μάλιστα στην συνέχεια βλέποντας τα σχόλια της Άννας Αμανατίδου για την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου, η ίδια δεν απέφυγε τα κριτικά σχόλια, γράφοντας: «Άκου το κατινίδιο! Δεν την υποστήριξα είπα δεν αντέχω την κατινιά που έβγαλε απόψε. Κι έπρεπε να πάθει τσίρκο μεντράνο; Κουλ! Κέρδισες, χαμογέλα και προχώρα. Το Αμανατίδου έπαθε υστερικό θρίαμβο. Δεν ήταν διπρόσωπη η Εύη. Αντιπαθητική ναι, αλλά μόνιμα :)».

GNTM: Αποχώρησε η Εύη Ιωαννίδου! Ξέσπασε η Αμανατίδου – «Άντε, π…λο τώρα! Σπιτάκι σου»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!