Εύη Ιωαννίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Εύη Ιωαννίδου

Η φωτογραφία και το μήνυμά της στο Instagram!

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Εύη Ιωαννίδου, μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Ξέσπασε η Αμανατίδου – «Άντε, π…λο τώρα! Σπιτάκι σου»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου.

Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι  κοντά μου στα  ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιέβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου, την θεά μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και εύκολες στιγμές!! Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!!», έγραψε η Εύη Ιωαννίδου.

Η ανάρτηση που έκανε η Εύη Ιωαννίδου…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου. Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι κοντά μου στα ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιεβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω. Φυσικα θελω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου – Coach @elena_hristopoulou ♥️ την θεά μου που ηταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλα και εύκολες στιγμές !! Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου. ❤️❤️❤️ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ 🙏🏼🙏🏼 ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~ (@evi_iwannidou_official) στις

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το GNTM!