Γιώργος Καραμίχος: «Του είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνεργασία γιατί έπρεπε να τα έχει λύσει με τη δικηγόρο μου»

Γιώργος Καραμίχος

"Ο όγκος δουλειάς είναι μεγάλος και δεν έχω χρόνο για αυτό" δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε για τις διαφορετικές εργασιακές συνθήκες των ηθοποιών στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό και το όχι που είπε σε συνεργασία με παραγωγό΄.

Έχεις δουλέψει στο εξωτερικό και ξέρεις καλύτερα από εμένα πως εκεί οι ηθοποιοί δουλεύουν εντελώς διαφορετικά. Έχουν μάνατζερ και δεν χάνουν χρόνο με τα διαδικαστικά. Σου λείπει αυτό εδώ;

Είναι τεράστια απώλεια χρόνου. Μάλιστα, πρόσφατα είπα στον παραγωγό: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνεργασία γιατί έχουν περάσει πέντε ώρες και λέμε για πράγματα που έπρεπε να έχετε λύσει με τη δικηγόρο μου ή να μη χρειαστεί αν σε ξαναπάρω τηλέφωνο». Ο όγκος δουλειάς είναι μεγάλος και δεν έχω χρόνο για αυτό.

Σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο παραμένεις επιλεκτικός.

Είναι θέμα επιλογών. Πέρυσι και φέτος δεν έκανα θέατρο γιατί είχαμε μετακομίσει με τον μικρό μου γιο από την Αμερική, τον οποίο βλέπω Σαββατοκύριακα. Εάν έκλεινα θέατρο για έναν ενάμιση μήνα, δεν θα τον έβλεπα καθόλου. Είναι σε πολύ ευαίσθητη ηλικία, είναι 10 χρονών, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Τώρα προτεραιότητά μου είναι η υγεία γιατί πέρυσι έκανα ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο και θέλω να ακούσω τους γιατρούς μου, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν θα γίνω ευτυχισμένος με έναν παραπάνω ρόλο ή με 10 ακόμη κριτικές. Έχω απαλλαγεί από την απληστία.