Γιώργος Καραμίχος: «Είπα ότι θα κάνω το ραντεβού και θα πω το «όχι» πιο διακριτικά»

Γιώργος Καραμίχος

"Στην αρχή, παρ' όλα αυτά, ένιωθα πολλές ενοχές" δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Πες τη λέξη» στην ΕΡΤ1.

Για πρώτη φορά παρουσιάζετε κι ένα τηλεπαιχνίδι, το «Πες τη λέξη», επίσης στην ΕΡΤ1. Τι σας έκανε να πείτε ναι;

Είναι αλήθεια πως μου είχαν ξαναγίνει προτάσεις για να παρουσιάσω διάφορα. Πάντα υπήρχε μία μικρή ενοχή ότι δεν είναι η δουλειά μου. Και στο συγκεκριμένο πρότζεκτ ήμουν σίγουρος ότι θα έλεγα «όχι» όταν μου έγινε η πρόταση. Αλλά με κέρδισαν ο παραγωγός μας, ο Γιώργος Βουρλούμης, κι η Δήμητρα η Βουρδούκα, που με πλησίασε. Είπα ότι θα κάνω το ραντεβού και θα πω το «όχι» πιο διακριτικά, αλλά όταν πήγα, μου έβαλαν κι είδα το παιχνίδι, την ισπανική βερσιόν. Ενθουσιάστηκα. Μπήκα κατευθείαν στο πνεύμα του. Να πω επίσης ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ είναι πολύ… ΕΡΤ. Ήδη με το κανάλι για το σίριαλ, οπότε ήξερα ότι δεν θα εκποιηθεί όλο αυτό.

Στην αρχή, παρ’ όλα αυτά, ένιωθα πολλές ενοχές. Μετά συνειδητοποίησα ότι κι αυτός είναι ένας ρόλος. Ίσως μάλιστα είναι και λίγο πιο κοντά σε αυτό που είναι ο Γιώργος. Προσπαθώ να βάζω τα όρια και τη ζεστασιά που έχω ως άνθρωπος στο παιχνίδι και στην πορεία, ψάχνοντας να βρω για αυτό είπα ναι, συνειδητοποίησα ότι συνδυάζει δύο πράγματα που αγαπώ πολύ. Απολαμβάνω τα παιχνίδια, ειδικά γνώσης, παρατήρησης, ταχύτητας και μου αρέσουν οι άνθρωποι, να παίζω με κόσμο. Πρόκειται για ανθρώπους που είχα να δω καιρό και ποτέ δεν είχαμε χρόνο να τα πούμε. Ξαφνικά βρισκόμαστε, έστω για αυτές τις πέντε ώρες, ενώ γνωρίζω κι ανθρώπους που δεν ήξερα. Οι παίκτες είναι επίσης εξαιρετικοί. Είναι άτομα που θα ήθελες να τα κάνεις παρέα!