Γιώργος Καραμίχος: «Δεν ρωτηθήκαμε για την αλλαγή ώρας στον Ήλιο»

Ήλιος

Έτσι σχολίασε ο Γιώργος Καραμίχος τη μετακίνηση της σειράς στην απογευματινή ζώνη.

Με αφορμή τη συνέχιση της καθημερινής σειράς «Ήλιος» μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής τοποθετήθηκε στην αλλαγή της ώρας προβολής για τη σειρά που σημειώθηκε εξαιτίας της ένταξης του «Ράδιο Αρβύλα».

Τι έχει αλλάξει για εσάς στη δεύτερη σεζόν της σειράς;

Έχω πολύ μεγαλύτερη συνείδηση από την πρώτη. Επίσης, επειδή είχα ήδη αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, για αυτή τη χρονιά όπως είναι αναμενόμενο είναι μεγάλη η κούραση. Εύχομαι να αντέξω.

Το άγχος είναι μεγαλύτερο; Τόσο για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα όσο και για να κρατήσετε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών;

Δεν είχα άγχος γιατί τα σενάρια είναι πολύ δυνατά και οι δράσεις που πρέπει να υποστηρίξω ως ρόλος. Όσον αφορά την τηλεθέαση, δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα νούμερα, οπότε δεν αγχώνομαι για αυτά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Η δουλειά μου είναι να προετοιμάζομαι για την κάθε σκηνή και να προσπαθώ να διατηρώ τη φρεσκάδα του ρόλου. Η επιτυχία μιας σειράς μπορεί να γίνει και η καταδίκη της αν οι συντελεστές αρχίσουν να νιώθουν βολεμένοι. Ευτυχώς σε μας δεν έχω ανιχνεύσει τέτοια διάθεση από κανέναν στη δημιουργική μας ομάδα.

Από τις 20:00 το σίριαλ προβάλλεται πλέον στις 17:30. Πως είδατε την εν λόγω αλλαγή;

Η αλλαγή της ώρας ήταν απόφαση του καναλιού στην οποία δεν είχαμε κανέναν λόγο. Και αφού δεν ρωτηθήκαμε, δεν ασχοληθήκαμε περαιτέρω. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το κοινό ακολούθησε τη σειρά και στην καινούργια ώρα. Η δουλειά μου είναι επί σκηνής και μπροστά στην κάμερα. Το αμπαλάζ και οι κορδέλες είναι άλλων δουλειά. Για να πω την αλήθεια, είναι τόσο καταιγιστικοί οι ρυθμοί του γυρίσματος που δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ ιδιαίτερα με άλλα ζητήματα.