Γιώργης Κοντοπόδης: «Oι ελεύθερες σχέσεις είναι πλέον δεδομένο της κοινωνίας μας»

Τον αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή του στη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» σε ένα ρόλο που και για εκείνον ήταν από τους πιο ωραίους που έχει κάνει.

Ο Γιώργης Κοντοπόδης όμως δεν «εγκλωβίστηκε» σε αυτή την τηλεοπτική επιτυχία και επέλεξε για τη συνέχεια πολύ διαφορετικά πράγματα. Μιλώντας στο TLIFE μας αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται ξανά για την τηλεόραση παράλληλα με τη νέα του θεατρική δουλειά «Παιχνίδι ζωής» που έρχεται το Νοέμβριο. Μέχρι τότε, τον απολαμβάνουμε στην παράσταση «Ελέυθερο ζευγάρι» που ανεβαίνει για 5η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία!

Πέμπτη χρονιά με το ίδιο έργο. Είναι αυτό που λέμε την δοκιμασμένη συνταγή που πέτυχε και δεν την αλλάζεις;

5η χρονιά και μου φαίνεται απίστευτο, πως ένα έργο, που ξεκίνησε για 9 μόνο παραστάσεις, κοντεύει να με πάει για σύνταξη. Δεν ξέρω από συνταγές στο θέατρο, άλλωστε αν ήξερα θα έκανα μόνο επιτυχίες. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως το έργο δεν »μας αφήνει να το αφήσουμε». Κάθε φορά που λέμε πως τελειώνει… αυτό ξαναφουντώνει και σαφώς η ζωή του παρατείνεται. Δεν μπορείς εύκολα να αφήσεις ένα έργο στο οποίο περνάει καλά και ο κόσμος μα και εσύ… ένα έργο που σου δίνει ζωή και ευτυχία. Προφανώς τόσο τα μηνύματα που δίνει όσο και το γέλιο, γέλιο, γέλιο που προκαλεί… είναι απαραίτητα στην εποχή μας και στο θεατρικό κοινό του 2018 και εμείς γι αυτό το κοινό δημιουργούμε παραστάσεις, οπότε ναι… 5η χρονιά.

Είναι πιο δημιουργικό το να εμπλέκεσαι και με άλλη ιδιότητα σε μία παράσταση (μιας και έχεις αναλάβει και τη διασκευή του έργου) ή σου δημιουργεί και μεγαλύτερη ευθύνη;