Φιλίτσα Καλογεράκου – Γιάννης Ζαραφωνίτης: Χώρισαν μετά από πέντε μήνες σχέσης!

Φιλίτσα Καλογεράκου

Η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση!

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση τους μετά από πέντε μήνες! Η Φιλίτσα Καλογεράκου και ο Γιάννης Ζαραφωνίτης αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, με τη γνωστή ηθοποιό να επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους στην Real και την Κορύνα Μαντάγαρη.

«Με τον Γιάννη χωρίσαμε. Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι και είπαμε να παραμείνουμε δύο καλοί φίλοι. Τελικά επικράτησε το φιλικό στοιχείο στη σχέση μας», δηλώνει η Φιλίτσα Καλογεράκου στη Real, εξηγώντας γιατί το ειδύλλιό τους δεν προχώρησε.

Γνωρίζονταν πολλά χρόνια, αφού κινούνται στους ίδιους καλλιτεχνικούς κύκλους, ενώ είχαν συνεργαστεί και τηλεοπτικά στην επιτυχημένη σειρά “Μαρία η άσχημη”. Παρόλο που ανέκαθεν εκτιμούσαν ο ένας τον άλλον, ήρθαν πιο κοντά μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αρχική φιλία εξελίχθηκε, πήρε ερωτική τροπή και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Χαμηλών τόνων και οι δύο, υπήρξαν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους και δεν έδιναν το παρών παρά σε ελάχιστα κοσμικά καλέσματα. Πηγές από τον καλλιτεχνικό χώρο έκαναν λόγο για ένα πολύ αρμονικό ζευγάρι, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι πίστευαν ότι αυτή η σχέση έχει μέλλον. Αντ’ αυτού, όμως, ήρθε ο χωρισμός.

Λήδα Ματσάγγου: Γι’ αυτό απείχε δέκα χρόνια από την τηλεόραση!