Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά: «Στην αρχή ήταν δύσκολα πολύ…»

Σάκης Ρουβάς

«Αν αισθανθώ την ανάγκη να συμμετέχω στην πολιτική, θα το κάνω»

Ο Σάκης Ρουβάς μιλά στο Weekend και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τις επαγγελματικές του επιλογές και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτκή.

[dfp_ads id=236982]

Τραγούδι, θέατρο, σινεμά, τηλεόραση, παρουσίαση. Σε ποιον χώρο ανήκεις;

«Δεν συμφωνώ κατ’ αρχάς με την οριοθέτηση της καλλιτεχνικής δράσης σε κατηγορίες και ταμπέλες. Επίσης, έχω επιλέξει συνειδητά να μη μου στερώ ούτε την αναζήτηση της διερεύνησης των ορίων μου ούτε τη δυνατότητα να εκφράζομαι καλλιτεχνικά σε πεδία που με εμπνέουν και με ωθούν να εξελιχθώ ανθρώπινα και καλλιτεχνικά.

Όλα αυτά τα χρόνια έχεις δεχθεί πολύ αιχμηρή κριτική για κάποιες επαγγελματικές επιλογές σου και έχεις ακούσει πολλές φήμες για την προσωπική σου ζωή. Πώς το διαχειρίστηκες αυτό μέσα σου;

«Στην αρχή ήταν δύσκολα πολύ, κλεινόμουν σε εμένα. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία. Με το πέρασμα του χρόνου, έμαθα να κατανοώ αυτούς που τελικά απλώς προβάλλουν σε εμένα δικά τους θέματα και άγχη. Δεν σταματώ σε αυτά, προχωρώ στον δρόμο μου. Πάντα, όμως μια αόρατη δύναμη μέσα μου με κατευθύνει να προχωρώ χωρίς να εγκλωβίζομαι στο αρνητικό.»

Λίγο καιρό πριν, σε συνέντευξη σου είχες δηλώσει «Αυτή τη στιγμή είναι πρακτικά αδύνατο, με τόσα projects μπροστά μου, να συμμετάσχω ενεργά στην πολιτική. Ωστόσο, η πολιτική με ενδιαφέρει». Τι είδους πρόταση θα μπορούσε να σε δελεάσει τόσο, ώστε να είσαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές;

«Για την ώρα αυτό που κάνω με καλύπτει πλήρως. Αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ την ανάγκη να συμμετέχω, θα το κάνω.»