«Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι με απάτησε ο σύντροφός μου! Έμεινα μαζί του, ήμουν ερωτευμένη»

Ντόρα Μακρυγιάννη

«Για μένα παίζει ρόλο και για ποιο λόγο σε απάτησε ο άλλος. Το έκανε επειδή ερωτεύτηκε μία άλλη ή απλώς γιατί μια βραδιά ήπιε λίγο παραπάνω;».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ντόρα Μακρυγιάννη που μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα, τον γάμο, αλλά και την απιστία που δέχθηκε.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ερωτεύτηκες δυνατά;

Η πρώτη φορά ήταν στα 19 μου με έναν άνθρωπο που εξακολουθεί να υπάρχει με άλλη ιδιότητα στη ζωή μου και η τελευταία τον Αύγουστο. Ο έρωτας είναι μοιραίος. Μπορεί να έρθει εκεί όπου δεν τον περιμένεις και δεν ξέρεις ποτέ πώς θα καταλήξει. Ο έρωτας είναι πάνω από εμάς, γι’ αυτό και οι πρόγονοί μας τον αποκαλούσαν θεό.

Θα ήθελες να παντρευτείς;

Ο γάμος δεν με απασχόλησε ποτέ. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι είμαστε ελεύθερα όντα. Θέλω να είσαι δίπλα μου επειδή πραγματικά το θες και όχι γιατί υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλο μέσα από έναν γάμο ότι θα είμαστε για πάντα μαζί.

Δεν πιστεύεις στο «για πάντα»;

Εννοείται ότι όταν μπαίνεις σε μια σχέση δεν ξεκινάς με την προοπτική ότι θα χωρίσεις αύριο. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, γιατί κι εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε με το πέρασμα του χρόνου. Πιστεύω στο «για πάντα», αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κρατάει δέσμιο σε μια σχέση. Πολλά ζευγάρια μένουν εγκλωβισμένα σε έναν γάμο επειδή νιώθουν την υποχρέωση να είναι μαζί. Αυτό για εμένα είναι μεγάλο λάθος.

Ντόρα Μακρυγιάννη

Εχεις απατήσει ποτέ σύντροφό σου;

Και έχω απατήσει κι έχω απατηθεί. Αυτό είναι ανθρώπινο.

Το είπες;

Κάποιες φορές το είπα και κάποιες όχι. Αντίστοιχα και εμένα όταν με απάτησε ο σύντροφός μου, μου το είπε.

Πώς αντέδρασες όταν σου είπε ότι σε απάτησε;

Στην αρχή έπαθα ένα σοκ, αλλά όταν το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα είπα «κάτσε, ρε φίλε, για να σε απατήσει κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε». Ηταν η καθημερινότητα, η ρουτίνα, υπήρχε κάποιο συναισθηματικό κενό; Πάντως, κάτι υπήρχε…

Έμεινες στη σχέση ή έφυγες;

Έμεινα. Αφού ήμουν ερωτευμένη μέχρι τα μπούνια τι ήθελες να κάνω; (Γελάει). Για μένα παίζει ρόλο και για ποιο λόγο σε απάτησε ο άλλος. Το έκανε επειδή ερωτεύτηκε μία άλλη ή απλώς γιατί μια βραδιά ήπιε λίγο παραπάνω; Είναι πολύ σημαντικό να μιλούν οι άνθρωποι όταν είναι σε μια σχέση, να έχουν το σθένος να πουν αυτό που πραγματικά αισθάνονται. Γι’ αυτό και συνηθίζω να λέω ότι ο σύντροφός σου πρέπει να είναι και φίλος σου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!