Ελένη Τσολάκη: «Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη»

Ελένη Τσολάκη

"Είναι πολύ νωρίς ακόμα προκειμένου να βγάλουμε συμπεράσματα ή να σου πω τι θα αλλάξουμε".

Τι λέει για την Ελένη Τσολάκη και τη νέα σεζόν που μόλις άρχισε; «Με την πείρα που έχω αποκτήσει από τις δικές μου εμπειρίες, μπορώ να σου πω ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους», τονίζει η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τη Μαρία Κολλιάτσα, και συνεχίζει:

«Δουλεύουμε για αυτήν την εκπομπή από το καλοκαίρι. Πολλά πράγματα τα οποία συζητούσαμε να κάνουμε δεν έχουν υλοποιηθεί. Έχουν γίνει όμως άλλα τα οποία δεν είχαμε στο πλάνο. Ανατρέπονται οι ιδέες συνεχώς. Φυσικά και βλέπουμε τι αρέσει και τι δεν αρέσει κάθε μέρα. Άλλωστε, αυτό έχει σημασία. Να ξέρεις τι θέλει ο κόσμος, όχι τι αρέσει σε εμένα ή στην υπόλοιπη παρέα να παρουσιάζουμε. Προσαρμοζόμαστε καθημερινά, γι’ αυτό και είναι μεγάλες οι απαιτήσεις. Είμαστε όμως πολύ μικρό χρονικό διάστημα στον αέρα και είναι νωρίς ακόμα για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Παρ’ όλα αυτά καθημερινά αλλάζουμε πράγματα».

Ως τηλεθεάτρια θα έβλεπες την εκπομπή;

Εάν δεν την έβλεπα ευχάριστα, δεν θα την παρουσίαζα κιόλας.

Καμιά φορά ένας παρουσιαστής επειδή δεσμεύεται με συμβόλαια, μπορεί να κληθεί στο τιμόνι μιας εκπομπής να παρουσιάσει κάτι που δεν είναι αμιγ΄ψς επιλογή του. Για αυτό ρωτάω…

Ναι, το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά, όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα, εάν δεν το ήθελα ή δεν το πίστευα. Έχει πολλή δουλειά και χρειάζεται και από εμένα πολύ δόσιμο, οπότε, ναι, μου αρέσει αυτό που κάνουμε και αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Ξέρουμε πού θέλουμε να φτάσει η εκπομπή και γνωρίζουμε και τι θέλουμε. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα προκειμένου να βγάλουμε συμπεράσματα ή να σου πω τι θα αλλάξουμε. Είμαι όμως πολύ σίγουρη για αυτό που παρουσιάζω.