Δημήτρης Μαζιώτης: «Το διαχειρίστηκα με την βοήθεια ειδικών»

Δημήτρης Μαζιώτης

"Πλέον, δεν με ενοχλεί το να μένω στο σπίτι μόνος μου" ανέφερε ο Δημήτρης Μαζιώτης.

Ο Δημήτρης Μαζιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για το οφέλη που αποκόμισε κάνοντας ψυχοθεραπεία.

Έχετε κάνει ψυχοθεραπεία; Έχουν υπάρξει περίοδοι στην ζωή σας κατά τις οποίες, όταν τις αναλογίζεστε τώρα, κοιτώντας πίσω, συνειδητοποιείτε ότι δεν ήσασταν καλά;

Νια, δεν το συζητώ, φυσικά κι έχουν υπάρξει τέτοιες περίοδοι. Είμαι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος κι η ζωή μου, σε αναδρομές που κάνω, έχει κομβικά στοιχεία, που έναν άνθρωπο τον αλλάζουν και τον επηρεάζουν. Χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία και δεν σας κρύβω ότι τα τελευταία τρία χρόνια είμαι πολύ πιο ήρεμος, πολύ πιο κατασταλαγμένος κι έτοιμος να θέσω νέους στόχους και να κάνω καινούρια όνειρα για την ζωή μου.

Πώς το διαχειριστήκατε τότε;

Με την βοήθεια ειδικών αλλά και με πολλή δουλειά και σκέψη με τον εαυτό μου. Πλέον, δεν με ενοχλεί το να μένω στο σπίτι μόνος μου. Μάλιστα, μεγαλώνοντας το αποζητώ κιόλας, το έχω αγαπήσει.

Τι μάθατε μέσα από την ψυχοθεραπεία; 

Πρώτα από όλα, αναγνώρισα τον εαυτό μου. Κατάφερα να βάζω ως προτεραιότητα εμένα κι όχι τα θέλω των άλλων. Πολλές φορές στην ζωή μου λειτουργούσα ως σωτήρας των άλλων.