Απασφάλισε η Ντόρα Μακρυγιάννη – «Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι»

Ντόρα Μακρυγιάννη

"Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε" ξεσπά η Ντόρα Μακρυγιάννη στα social media.

Με χειμαρρώδη λόγο επέλεξε η Ντόρα Μακρυγιάννη να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την οργή για δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια του ΑΝΤ1 κατακεραύνωσε σειρά sites που συνδέουν το όνομά της με ψευδείς ειδήσεις για να κερδίσουν επισκεψιμότητα

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντόρα Μακρυγιάννη δημοσίευσε στιγμιότυπα στα οποία εμφανίζεται με μώλωπες και τραύματα από γυρίσματα της καθημερινής σειράς «Ήλιος» όπου και πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν.

Κάποιοι τα εκμεταλλεύτηκαν, ωστόσο, αυτά με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει η «είδηση» πως η ηθοποιός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Πραγματικά, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει, σε ποιον Θεό πιστεύετε. Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στα προφίλ σας. Φτάσατε σε σημείο να βάλετε τίτλο «Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού» για να μπει ο κόσμος μέσα να δει τι μου συνέβη, ενώ η φωτογραφία είναι από τα backstage του Ήλιου. Είστε πραγματικά γελοίοι» σημείωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη στην ανάρτηση της.

«Αν βρω και τρίτο site, δεν ξέρω τι να πω. Και αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο για να εξηγηθούμε, δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το δικό μου όνομα, αλλά πολύ περισσότερο το ότι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί. Κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούριο για έναν ακόμα ξυλοδαρμό».

«Που οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν δύναμη, να μιλήσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και ξαφνικά εσείς το χρησιμοποιείτε για να καρπωθείτε likes και δημοσιότητα. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε».