Αυτός είναι ο λόγος που ο Χάρης Ρώμας αρνήθηκε πρόταση για το Your Face Sounds Familiar

Χάρης Ρώμας

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μεγάλος θόρυβος με τον Αλέξη Γεωργούλη, γιατί ενώ οι περισσότεροι ευρωβουλευτές βρίσκονται στις Βρυξέλλες από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, εκείνος κάθε Τετάρτη θα έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar». Εσύ τι θα έκανες στη θέση του;

Δεν έχω συζητήσει με τον Αλέξη για να ξέρω πώς είναι το πρόγραμμά του και πώς εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Οταν συναντηθήκαμε, του ευχήθηκα «καλή σταδιοδρομία», όπως κι εκείνος αντίστοιχα σε εμένα, αλλά δεν μιλήσαμε διεξοδικά. Εγινε και σε εμένα κρούση να είμαι στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar». Αρνήθηκα γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί, να κάνω το «Καφέ» και παράλληλα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου στην περιφέρεια. Και, φαντάζομαι, η ευθύνη ενός σίριαλ δεν συγκρίνεται με το να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο Ευρωκοινοβούλιο. Αλλά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει εκείνος. Προφανώς στο πρόγραμμα του Αλέξη θα χωράει και το «Your Face Sounds Familiar». Αν τον συναντήσω ξανά, θα τον ρωτήσω πώς τα προλαβαίνει όλα, γιατί μου είναι εξαιρετικά συμπαθής.

Αν σου γινόταν πρόταση να κατέβεις στις επόμενες εκλογές ως βουλευτής, θα την αποδεχόσουν;

Μου έχουν ζητήσει να κατέβω για βουλευτής και το αρνήθηκα. Ακόμη και τώρα που εκλέχθηκα στην Περιφέρεια της Αθήνας, αυτό που θέλω είναι να κάνω έργο και να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα. Δεν ξέρω αν θα κάνω ένα επόμενο βήμα. Ο Γιώργος Πατούλης μου λέει «σιγά μην αφήσεις εσύ την Τοπική Αυτοδιοίκηση». Προς το παρόν θέλω να εργαστώ για να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι συμπολίτες μου που με ψήφισαν. Από εκεί και πέρα, επειδή είμαι ενεργός καλλιτεχνικά και όχι ένας ηθοποιός σε αποδρομή, που προσπαθεί να εξαργυρώσει τη φήμη του για να βρει μια τρύπα να τρυπώσει, δεν ξέρω αν θα μπορώ να συνδυάσω αυτές τις δύο ιδιότητες. Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις μια καριέρα πρώτης γραμμής με ένα νευραλγικό πόστο στην πολιτική. Δεν μπορώ, λοιπόν, να σου πω με σιγουριά τι θα κάνω στο μέλλον. Προς το παρόν, χαίρομαι που με ό,τι καταπιάνομαι αποδίδει και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί.