Σασμός: Ο Παύλος βάζει εμπόδια σε Μαρίνα και Αντώνη

Σασμός

Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει ο Στέλιος Μάινας στη σειρά Σασμός θα φέρει τα πάνω κάτω.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός. Πολλοί νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στην ιστορία και αναμένεται να δούμε πολύ καλά πράγματα.

Στο χωριό έρχεται ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας), που όλοι τον θεωρούσαν χαμένο. Η γιαγιά Ειρήνη τον αγκαλιάζει και τον υποδέχεται ξανά στην οικογένεια. Αρχικά και η Μαρίνα χαίρεται που θα έχει έναν προστάτη για τη φαμίλια της, έναν άνθρωπο που θα κρατά τους Σταματάκηδες μακριά, τώρα που ο Πέτρος και ο Άγγελος είναι στο χώμα και οι γυναίκες έχουν μείνει μόνες τους στο σπίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Τηλέραμα» και ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου, πολύ σύντομα η Μαρίνα διαπιστώνει πως ο Παύλος έχει έρθει με συγκεκριμένο σκοπό. Ελέγχει που πήγαινει και ποιον βλέπει και έχει άποψη για το πώς πρέπει να φέρεται στη ζωή της ως χήρα του Μάρκου. Για ακόμα μία φορά η Μαρίνα βλέπει το όνειρο της ολοκλήρωσης της ευτυχίας της με τον Αντώνη να μπαίνει στην αναμονή.

Ωστόσο δεν είναι πια διατεθειμένη να βάλει τη ζωή της σε δεύτερη μοίρα και οι συγκρούσεις της με τον ξάδελφο θα είναι συχνές. Αυτή η τριβή στη σχέση τους είναι ότι ακριβώς περιμένουν οι Σταματάκηδες ώστε να έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν.